Bogár László felkavaró nyílt levele!

Minden szava aranyat ér! Bravó Laci bácsi!

Eljön az a szép új világ, amikor már a szervezet egésze rákos sejtekből áll majd.
„Kedves nem létező világerő! Töredelmesen be kell hogy valljam, elbizakodott voltam, mert azt hittem, hogy veled kapcsolatban már nem érhet meglepetés, azt’ de!
Nem is akármilyen meglepetést okozott számomra, hogy birodalmi véle­ményhatalmi diktatúrád egyik házinyomdájának a Wall Street Journalnak egy módfelett drámai hangvételű vezércikkében olyat bírtál írni, hogy Amerikából kiindulva az egész liberális világodat egyre inkább egy jakobinus diktatúra tartja terrorja alatt és rombolja szét most már életveszélyesen.

Olyat is bírtál írni ebben a cikkben, hogy ezek a forradalmárok »nem fognak maguktól megállni, mert a hadjáratuk a hatalomról és a kontrollról szól, és új gonoszokra van szükségük. De ahogy végig vonulnak a liberális intézményeken, úgy dobják szemétre a szabad szólás, a demokratikus vita és a kulturális tolerancia liberális értékeit«. Aztán olyat is írsz ebben a valóban figyelemre méltó kiáltványodban, hogy »Valakinek véget kell ennek vetnie, és az elsősorban a liberális elit kell, hogy legyen.« De úgy látszik, azért te magad is bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy ez a véget vetés megoldódhat-e, mert elég vészjósló módon azzal zárod soraidat, hogy »Ha a liberálisok nem állítják meg a jakobinus baloldalt, egy olyan politikai ellencsapás és társadalmi törés fog bekövetkezni, amihez képest Donald Trump elnöksége csak egy teadélutánnak fog látszani.«
Ha az ember magához tér a meglepetéstől, ami nem könnyű feladat, akkor engedd meg, hogy először is mély együttérzésemről biztosítsa­lak, el tudom képzelni, milyen kellemetlen ez a helyzet most neked. Ezt követően azért megértő kegyeidbe ajánlanék néhány apróságot, talán tudod használni valamire. Az, amit most átélsz, az nagyjából az a helyzet, amit a már elég nagyra nőtt rosszindulatú daganat élhet át akkor, amikor meglepődve, talán már kicsit megriadva is, először szembesül azzal, hogy valami nincsen egészen rendben. Nagyszabású projektje ugyanis eredetileg arra a feltételezésre épült, hogy a »sejtek szabad kezdeményezésének önmagára oly büszke (Pride) hálózata« mindenféle szempontból sokkal magasabb rendű működést tesz majd lehetővé, mint a hagyomány bigottságában élő konzervatív sejtek eddigi rendszere.
És hogy eljön az a szép új világ, amikor már a szervezet egésze rákos sejtekből áll majd, és ez lesz a megdicsőülés, a »történelem vége« ahogy egy Francis Fukuyama nevű ügynököd megfogalmazta.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
www.mandiner.hu 

Megjegyzések

  1. Megírta az igazságot. Gratulálok!!!!!Robbana fel a környékük , hogy válljanak hammuvá a világ égetők!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése