Bodrogi Gyula is Orbánra támadt

 Gyuszi a független... Szégyen!

A döntés előtt szerinte meg kellett volna kérdezniük a Nemzet Színészeit – jelentette ki Bodrogi.

A “független” Bodrogi októberben a gyurcsánysita polgármestert támogatta Óbudán

A Heti napló című műsor stábjának az SZFE ügyével kapcsolatban megszólalt Bodrogi Gyula színművész, a Nemzet Színésze is – írta meg a Színház Online.


 

Bodrogi azt mondta: szerinte a legnagyobb hiba az, hogy kormányzati részről nem kérdezték meg a Nemzet Színészeit, mielőtt döntést hoztak.

„Nekik kellett volna elmondani először, hogy mi az alapítvány, nekik kellett volna először tudni, hogy mi az a kuratórium, meg hogy az egész miért van, és akkor ők már biztos, hogy tudtak volna szólni, én legalábbis biztos, hogy nem szabad ezt így kétfelé vinni, nem szabad szembeállítani a szakmát saját magával”

– nyilatkozta Bodrogi Gyula.

Forrás: Mandiner

 

Megjegyzések

  1. Csak a birkákat, juhokat szokás terelőkutyákkal hajtani, a lepkéket, pillangókat csábító illatú növényekkel szokás motiválni. Avagy a lenagyoláshoz valóban vastag szerszám és kemény, erőteljes mozdulatok kellenek - és ezt már el is végezte a politika -, ám a finom cizellálást már sokkal érzékenyebb eszközzel és mozdulatokkal lehet csak elvégezni. A szabad szellem nem zárható kalitkába, csak - mint a pillangókat és lepkéket -, motiválni lehet. Aki(k)re tartozik, értsen(ek) belőle!

    VálaszTörlés
  2. Elitts már Gyula bácsi azt a kevés eszét is....

    VálaszTörlés
  3. Elitts már Gyula bácsi azt a kevés eszét is....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyula bacsi ha megmaradt volna az altala alapitott nem is tudom mar milyen csokornyakkendosok partjanal, akkor meg azt is mondhatnank ra hogy jopofa, megtartotta humorat, igy azonban azt a keves tiszteletet is eljatsza, amit az eletmuvevel kivivott maganak. Egy ismert es kozkedvelt embernek nem is ertem miert kell politizalni, holott tudhatna, eppen ezzel veszti el a szimpatizansainak legalabb a felet.

      Törlés
    2. Nálam és sokunknál,már el is vesztette a szeretetet,a tiszteletet.Csak egy költői kérdés:Ha annyira tanulatlanok az egyetem tanárai és diákjai,hogy ilyen a mai világra jellemző formákkal nincsenek tisztában az nagyon szomorú,az is nagyon furcsa és rendkívűl szokatlan,hogy a nagy nyári szünetben a diakok részére sztrájkra okosító tanfolyamot szerveztek az egyetem oktatói.Még egy költői kérdés kik szítják a színész társadalomban az ellentéteket,és még egy példa erre Eszenyi Enikő kitiltása a Vígsszinházból akkor,amikor ő a rendezője a játszani kívánt darabok ak.

      Törlés
  4. És még meg kellett volna kérdezni Mici nagys.asszonyt a színház törzsvendégét, Józsi portást és Gyuszi taxist is, aki mint tudjuk, nemcsak a részeg színészeket hordja haza hajnalban.

    VálaszTörlés
  5. Ne felejtsük el: Gyula bá a kádári idökben " Párttitkár volt"

    VálaszTörlés
  6. A hozzászolásokból sokat tanultam, A véleményével öt küldték egyfajta libernyák vélemény megerősitésére. Tanultak Amerikábol, hogy akit lehet mozgositani kell, vagy kötelezni, vagy zsarolni arra hogy fejtse ki véleményét . Azzal a szándékkal, hogy hátha néhány névvel még ellehet venni a jozanok eszét. Büdösül gonosz a szándék. De egy kalappal egészen jól lehet fedni egy tar fejet, de fogyatkozó eszet azt már nem !

    VálaszTörlés
  7. Bodrogi azt mondta: szerinte a legnagyobb hiba az, hogy kormányzati részről nem kérdezték meg a Nemzet Színészeit, mielőtt döntést hoztak !
    Rátok hallgatva maradt volna minden úgy ahogy volt , tovább lophassátok a közpénzt !!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése